aboutus1

Добре дошли в света на туристическа агенция "Ертурс"!

„Сърцето е склад, откъдето умът черпи най-хубавата храна." Това не са наши думи, а на великият Пенчо Славейков! Но с тях решихме да поставим началото на една дългоочакана и желана мечта. Защо с тях?! Защото всяка една програма, създадена за вас - нашите клиенти, е програма написана от сърце и имаща душа!

"Ертурс“ ЕООД е лицензиран Туроператор и Туристически агент с удостоверение за регистрация РК-01-7308/2014г., и след промяна в обстоятелство РК-01-7308/2016г., съгласно Закона за Туризма в България, със сключена застраховка “Отговорност на Туроператора”, актуализираща се всяка календарна година и осигуряваща спокойствието на потребителите ни.

Това, което ни отличава е личното обгрижване към всеки клиент и стремежът към осигуряване на пълна удовлетвореност. Опитът натрупан в годините, перфектната организация до последния детайл и пълноценното ни сътрудничество с партньорите ни на местно ниво, са основна движеща сила при изготвянето на всяка една оферта, по индивидуално или пакетно запитване. Нашата квалификация и нестандартно мислене ни дават възможност да бъдем точни в преценката си и да предоставим качествена услуга. Ние ще ви дадем готово решение според вашите нужди и предпочитания, спестявайки ви време и пари.

Целта на нашия екип е да направим пътуването ви с нас пътуването на живота, да дадем повече, отколкото сме обещали, и да го превърнем в незабравима емоция и спомен за цял живот!

aboutus

Услуги

препоръчани хотели настаняване

Препоръчани хотели

ще ви предложим избор от качествени, изпитани и много внимателно проверени от нас самите хотели. С времето нашият екип е спечелил доверието на туристическия бизнес със старание, коректност, стремеж за изграждане на партньорски, а не само на делови отношения. Затова добрите ни контакти с хотелските мениджъри, собственици и вериги, са гаранция за една пълноценна, спокойна и незабравима почивка на безбройните клиенти, които ни се довериха и продължават да го правят.

самолетни билети

Самолетни билети

предлагаме оферти за самолетни билети от всички авиокомпании, винаги актуална информация и възможно най-добър маршрут на конкурентни крайни цени, с включени летищни такси. Извършваме безплатна резервация за редовни авиокомпании. Изготвяме вашата бордна карта без допълнителни такси, като ви пестим време и усилия. Консултираме при промени и асистираме при избор на услуги, предлагани от нискотарифни или редовни авиокомпании, за да направите пътуването си по-комфортно и съобразено с нуждите си. За вас ще се погрижат сертифицирани експерти с опит.

круизи

Круизи

опитните ни специалисти в продажбата в морски, речни, индивидуални и групови круизи с водачи, наем на луксозни яхти, ще ви предоставят оферти от лоялни партньори с директни договори с круизни компании в световен мащаб, дългогодишен опит в света на круизните пътувания и преференциални цени. Добре дошли на борда!

екзотични пътешествия

Екзотични пътешествия

независимо дали просто искате да научите нещо ново или се чудите в каква посока да е следващото ви пътешествие, ние можем да ви помогнем. Свържете се с нас, за да организираме пътуването ви до последния детайл, при това то изцяло да съвпада с вашите вкусове и желания. Ще ви предложим индивидуални и групови програми за екзотични почивки и екскурзии и ще ги комбинираме със забавления и активности, които ще превърнат почивката ви в незабравимо преживяване. Вие пътувате, а ние се грижим да сте спокойни, усмихнати и доволни от своите пътешествия.

събития и мероприятия

Събития и мероприятия

организираме и цялостно подготовяме фестивали, конгресни форуми, срещи на бизнеси, обмяна на опит, семинари и презентации, изложения. Друга част от нашето портфолио са - фирмени партита, сватби, коктейли, идеи за меден месец и празнични събития, защото празничните дни са време, в което да се съберете със семейство и приятели, да пътувате и да трупате спомени заедно. Екипът ни ще се запознае с вашите желания, интереси, времеви и бюджетни възможности и ще изготви програма съобразена с тях.

здравен туризъм

Здравен туризъм

с помоща на нашите директни партньорски взаимотношения с едни от най-добрите турски клиники, се стараем да ви спестим време, усилия и средства, да ви осигурим възможности и спокойствие, когато става дума за най-ценото в живота на човека - здравето. Ние ще се свържем с клиниките, които са специализирани в лечение на вашата диагноза, профилактичен преглед, естетична процедура и др, и ще ви предоставим офертите, които отговарят на изискванията ви. След това изборът е изцяло ваш. Съдействаме за транспорт, хотелско настаняване, вътрешни трансфери, преводачи и услуги, от които клиентът се нуждае. Важно е да подчертаем, че ние разполагаме с представителство на местно ниво, което проследява целия процес и може разчитате на неговата компетентност.

транспортни услуги

Транспортни услуги

наемаме на изпитани и проверени нови автобуси, микробуси и леки автомобили, осъществяваме с помоща на нашите партньори индивидуални, летищни и ВИП трансфери с луксозни коли, квалифицирани водачи, както в страната, така и в чужбина - Турция, Румъния и др.

екскурзоводски услуги

Екскурзоводски услуги

разполагаме с високвалифицирани екскурзоводи на територията на Турция с български, руски, английски и др. езици. Техният огромен опит, чар и умения, са само част от обаятелността им, с която ще ви пленят. Както често обичаме да ги определяме, те са нашите "подвижни енциклопедии" :) Елате с нас и усетете тръпката!

ваучер за подарък

Ваучер за подарък

вашият идеален подарък - пътешествие! За да превърнете празникът на своите близки, приятели, колеги или бизнес партньори в специален. Подарете им емоция, нови запознанства, преживявания и светли хоризонти. Ние ви предлагаме оригинално и рационално решение, поднесено по елегантен и стилен начин.