Почивката в Турция 2020 и DUJA Bodrum 5* - безупречна хигиена, спокойствие, тюркоаз и вълшебна емоция

дужа бодрум хотел 5*

Факт е че, пътуването емоционално те зарежда, но главната причина за 12 дневната ни обиколка и изминатите 3200 км бяхте отново ВИЕ – нашите приятели, които обожават да пътуват и ни задават непрестанно въпроси относно обстановката тук, свързани с бъдещи резервации по програмите ни за шопинг, почивка или екскурзия. Основното ни приемущество като български Туроператор, но работещ на местно ниво в Турция дава на клиентите ни възможността да получават детайлна информация и услуги от „първа ръка“ или винаги, както не веднъж сме казвали „да пият вода от извора“. За доверието, което огромна част от вас ни гласуваха и продължават да го правят – Благодарим! Очакваме ви с нетърпение и отново няма да ви подведем в лично изпитаните дестинации. А за тези от вас, които все още не са пътували с нас, оставаме на разположение за резервации. Ние винаги даваме повече отколкото сме обещали!

Крайно време е да преминем към така вълнуващата тема последните месеци всеки един от вас и то точно в навечерието на новината, че скоро карантината след връщане от Турция в България най-вероятно ще отпадне. Чудесна новина! Не само защото ще можем да пътуваме, но ще могат нашите туристи да дойдат и да видят с очите си това, което видяхме ние в това пътуване.

Решихме да ви представим част от видеата, снимани в хотел DUJA Bodrum 5* - нашето специално предложение за почивка тази година. Бяхме там и снимахме за вас, за да усетите доколкото е възможно атмосферата в комплекса, да погледнете през нашите очи и да знаете, че спазвайки мерките, които не са нищо чак толкова страшно, можете да си изкарате чудесно.

 

Още от самото начало посрещането се извърши по определени стандарти във връзка с пандемията - измерване на телесната ни температура и дезинфекция на багажа, ето по този начин:

След това пристъпихме към регистрацията и настаняването на рецепция в лобито на хотела:

 

Влизайки вече на територията на комплекса усетихме безупречната хигиена и чистота, за която се бяха постарали нашите домакини. С ръка на сърце можем да кажем, че хотела поддържа много добро ниво и е заслужил своя сертификат за безопасност с цели 132 критерия, на които трябва да отговаря. Повярвайте никак не е лесна задачата и на мениджърите да се впишат в „новото нормално“, а финансовата част възлиза на доста солена сума. Стаите биват подложени на дезинфекция след всеки гост пребивавал там, както климатичната и вентилационната система се почистват регулярно. За всеки клиент са подготвени индивидуални и за еднократна употреба консумативи. Спалното бельо се избелва на гореща температура /80 градуса/, всичко е стерилно и свежо.

 В основният прекрасен ресторант с вътрешна част и огромни тераси на две нива, с подредени маси и спазена социална дистанция, можете да се насладите на прекрасна вечеря с приятели и любимите хора. Всеки гост още на влизане може да се дезинфекцира от поставените на подходящи места колонки, а също така, ако желае и няма в наличност да постави маска, докато прави своя избор за храна. На територията на целия хотел са на ваше разположение още повече персонал! На всяко едно островче в ресторанта любезно ще ви обслужат вечно усмихнатите, дори през маска :) домакини, спазвайки дистанция. И не се притеснявайте как ще поръчате, местните разбират езика на комшиите :) Колкото си пожелаете, толкова ще ви сложат. Приборите са пакетирани в индивидуална опаковка за всеки и се доставят от персонала, заедно с напитките, които са безброй, както местни, така и вносни. На бара в хотела можете да си поръчате всякакви видове коктейли, алкохолни напитки и вносни марки /водка Руский стандарт, Chivas regal, Jack Daniel's и т.н./ без лимит, в отново дезинфекцирани чаши и безупречна чистота. Разбира се, който предпочита може да използва и пластмасови чаши, сламки.

 

 

 

Ето го и плажът, заедно с шезлонгите разположени на разстояние един от друг, белите шатри със страхотен изглед и платформата, която е във формата на звезда, заедно с утоляващите жаждата напитки на бара. До тук се стига през изключително интересен "тунел на приказките", който ще ви очарова. Басейнът с дизайн на дъното като нотна стълбица със солключ се почиства със специални пречиствателни системи и можете спокойно да се насладите и на тази услуга. 

 

 

 

 

 

Хотел Дужа Бодрум 5* в един от най-добрите заливи Торба се грижи за безопасността на своите клиенти дори и на своята територия от 90 000 кв.м. Екзотични растения, зеленина, впечатляващ дизайн и тюркоазно синьо, какво повече може да желае човек за една пълноценна повичка на Егейско море..